31 Ocak 2017 Salı

TETRADOX, BENZAMYCİN VE ROACCUTANE TEDAVİ SÜRECİM (8. AY)

Merhabalar, ilk yazıma hoş geldiniz.
Hiç lafı dolandırmadan daha önce nasıl tedaviler denediğimden bahsetmek istiyorum.
Lise 3. sınıf itibariyle sivilcelerim de gözle görünür bir artış gerçekleşti. Alnımda kendini gösteren iri sivilceler beni korkutmaya ve moralimi bozmaya başladıktan sonra bir uzmana danışmaya karar verdim. Doktorum bana tetradox, benzamycin ve sabah akşam yüzümü temizlemem için özel bir karışım verdi. Bu karışımı eczane hazırladı ve düzenli olarak kullanmaya başladım.



Doktorum 3 ay düzenli kullanmamı söyledi fakat ben yüzümdeki iyileşmeyi gördükçe ilaçlarımı aksatmaya başlamıştım. Hangimiz yapmamıştır ki bu yanlışı ya da bende mi bir sorun var bilemiyorum😄. 
Tabi ki kaçınılmaz son geldi ve sivilcelerim yine nüksetti. Tekrar aynı tedaviye başladım fakat bu sefer de başka bir hata yaptım. Tetradox kullananlar bilir, bu hap gece yatmadan en az bir saat önce içilmelidir ve tok karnına olunmalıdır. Bir gece yatmadan biraz önce aklıma geldi ilacı içmek ve içip yattım. Sonrası kabus arkadaşlar. Gece inanılmaz bir mide yanması ile uyandım. Midem alev alev kavruluyordu diyebilirim. Sabaha kadar korkunç geçti çok korkmuştum. Tabi ki geçer umuduyla ihmallik ettim. Fakat bir kaç gün yediğim şeyler yemek borumdan geçerken inanılmaz bir ağrı veriyordu. Size eğer böyle bir durumda kaldıysanız asla yapmamanız gereken bir şey söyleyeceğim. KOLA İÇMEYİN. Asitli şeylerin hiçbirini ağzınıza götürmeyin. Aynı gün içerisinde kesinlikle bir doktora görünün.
En sonunda hiçbir şey yiyemez hale geldiğimde e ölmeyeyim gideyim doktora dedim. Merak etmeyin doktorun verdiği ilaçlarla bir kaç güne toparlıyorsunuz.